tavane-extensibile

Tavanele Extensibile: Eleganță și Funcționalitate

Tavanele extensibile reprezintă o soluție modernă și estetică pentru îmbunătățirea aspectului interior al spațiilor rezidențiale sau comerciale. Acestea sunt compuse din materiale de înaltă calitate, precum PVC (policlorură de vinil), și sunt montate cu ajutorul unui sistem de cadre și profile special conceput.

Principalele Caracteristici și Avantaje:

Diversitate: Tavanele extensibile vin într-o varietate de culori, texturi și finisaje, permițându-le să se potrivească cu orice stil de design interior.

 

Rezistență: Materialele moderne utilizate în fabricarea tavanelor extensibile sunt rezistente la umezeală și la decolorare, asigurând o durabilitate pe termen lung.

 

Montaj Ușor: Procesul de instalare este relativ simplu și rapid, ceea ce face tavanele extensibile o opțiune convenabilă pentru renovări sau amenajări rapide.

 

Ascundere Cabluri și Instalații: Tavanele extensibile oferă posibilitatea ascunderii cablurilor și instalațiilor, conferind astfel un aspect ordonat și curat în încăperi.

 

Eficiență Energetică: Unele modele de tavane extensibile sunt proiectate să îmbunătățească izolarea termică a încăperilor, contribuind astfel la eficiența energetică a clădirii.

 

Iluminare Integrată: Există opțiuni care permit integrarea sistemelor de iluminat direct în tavanele extensibile, creând astfel un ambient plăcut și uniform în încăpere.

 

Întreținere și Curățare:

Întreținerea tavanelor extensibile este simplă și presupune utilizarea unui detergent ușor și a unei cârpe moi pentru curățare periodică. Materialele rezistente permit curățarea fără a afecta aspectul sau calitatea tavanelor.

 

Tavanele extensibile reprezintă o opțiune versatilă și practică pentru cei care doresc să își transforme spațiul locativ sau de lucru într-un mediu elegant și modern. Cu avantajele lor estetice și funcționale, acestea pot aduce un plus de valoare oricărui interior.

Compartimentări din HPL pentru grupuri sanitare

Compartimentări grupuri sanitare.
Compartimente dușuri;
Panouri despărțitoare pisoare;
Mobilier din HPL, CDF;
Feronerie din plastic și inox;
Sună acum +40 723 744 667

Peleti rasinoase 15kg

PELETI pentru seminee , cazane domestice si industrial. Clasa-A1, din lemn de brad; Diametru-6mm; Rata redusa de cenusa-0.30%; Rezistenta mecanica-99.1%; Umiditatea-6.2%; Puterea calorica >5,39kwh/kg.

Plăci din pluta

41,00 lei

Plăci izolatoare din pluta naturală-Coajă de Stejar

Termoizolante si Fonoizolante.
Prețuri incl. TVA (01.04.23):
10mm-50,00 lei m2 20mm-65,00 lei m2 30mm-95,00 lei m2
Dimensiuni: 1000×500 mm; Grosimi disponibile: 10/20/30 mm; Densitate: 10 mm- 190kg/m3;Conductivitate Termica: 0,043 W/mK
TEL: 0748019611 Roman, Iași.

Reprezentant Comercial în România și Republica Moldova

Servicii de Reprezentant Comercial în România și Republica Moldova Salut! Numele meu este Alexandru, și ofer servicii de reprezentant comercial pe piețele din România și Republica Moldova. Cu o experiență de 23 de ani în acest domeniu, sunt pregătit să ajut compania dvs. să atingă noi culmi. Cum vă pot ajuta:
 • Cercetare de piață
 • Monitorizarea activității „în teren”
 • Dezvoltarea propunerilor de furnizare
 • Organizarea livrărilor
 • Extinderea bazei de clienți
 • Întâlniri regulate cu clienții
 • Procesarea plăților pentru bunurile vândute
 • Pregătirea rapoartelor de activitate
Abilitățile și calitățile mele:
 • Educație superioară
 • 23 de ani de experiență în domeniu
 • Permis de conducere categoria B
 • Limbi: rusă, română, engleză
Contacte: Să dezvoltăm împreună afacerea dvs.! Nu ezitați să mă contactați cu întrebări sau propuneri.

Tavane Extensibile

75,00 lei
Preț 1mp, incl.TVA Tavanele extensibile reprezintă o opțiune versatilă și practică pentru cei care doresc să își transforme spațiul locativ sau de lucru într-un mediu elegant și modern. Cu avantajele lor estetice și funcționale, acestea pot aduce un plus de valoare oricărui interior. Sună acum +40 723 744 667

Vata Minerală Acoperiș

12,50 lei
Preț 1 m2, incl. TVA
TECHNOLITE EXTRA
Grosime: 50mm Dimensiune placa: 1200x600mm

Vata Minerală Fasade

58,00 lei
Preț 1 m2, incl. TVA
TECHNOFASSADE EXTRA
Grosime: 100mm Dimensiune placa: 1200x600mm